Route

Fysiotherapie Nieuwlande

Snel weer in beweging!

Route

Fysiotherapie Nieuwlande is op de volgende manieren te bereiken.

 

Vanaf Hollandscheveld


Vanuit hollandscheveld gaat u over het Rechtuit, deze gaat vanzelf over in de Akkerweg. Aan het eind van de Akkerweg gaat u linksaf op de kruising, richting de A37, vervolgens gaat u direct de eerste straat rechts in, de Julianalaan, Fysiotherapie Nieuwlande vindt u aan het einde van de straat aan uw linkerkant.


Vanaf Hoogeveen


Vanaf hoogeveen gaat u via de A28 en / of de A37 richting Emmen. Vervolgens neemt u de afslag Geesbrug / Nieuwlande. Bovenaan de afrit gaat u rechtsaf richting Nieuwlande. U rijdt de bebouwde kom binnen, in het dorp gaat u de tweede straat links in, de Julianalaan, Fysiotherapie Nieuwlande vindt u aan het einde van de straat aan uw linkerkant.


Vanaf Elim


Vanaf Elim kunt u via de Tuindersweg en rechts de Akkerweg op. Aan het eind van de Akkerweg gaat u linksaf op de kruising, richting de A37, vervolgens gaat u direct de eerste straat rechts in, de Julianalaan, Fysiotherapie Nieuwlande vindt u aan het einde van de straat aan uw linkerkant.


Of u kunt via de Perebomenweg, tot aan de rotonde met de brugstraat, hier gaat u linksaf. U rijdt via de brugstraat Nieuwlande binnen en u volgt in de kern van het dorp de weg, hier is een S-bocht aanwezig die overgaat in de Joh. Poststraat, richting de A37,als u deze S-bocht gehad heeft gaat u direct de eerste straat rechts in, de Julianalaan, Fysiotherapie Nieuwlande vindt u aan het einde van de straat aan uw linkerkant.


Lid van het KNGF

Ingeschreven bij Kamer van Koophandel te Meppel: K.v.K Nummer: 01145717

Fysiotherapie Nieuwlande © 2013