Medewerkers

Fysiotherapie Nieuwlande

Snel weer in beweging!

Medewerkers

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuwe website. Binnenkort komt deze online.


Op dit moment werken wij met 6 collega's op 2 locaties. Sebastiaan, Lieke, Lisanne, Johan, Elsemiek en Eva. Binnenkort staat er over iedereen informatie op de site.

Sebastiaan


Ik ben Sebastiaan Borst, geboren in Gouda en in 2004 verhuisd naar het mooie Drenthe. Sinds 2010 woon ik in Nieuwlande, waar ik met veel plezier woon. Al jong wist ik dat ik graag een praktijk wilde oprichten en in 2011 heb ik dat gedaan met deze praktijk.


In 2006 ben ik begonnen met de opleiding tot fysiotherapeut in Groningen, welke ik 27 april 2010 heb afgerond. Tijdens mijn studie heb ik mijn diploma's behaald voor fitnessinstructeur en spinninginstructeur en heb ik de nodige ervaring opgedaan in een sportschool. Na het behalen van mijn diploma fysiotherapie ben ik gelijk aan het werk gegaan als fysiotherapeut bij een particuliere praktijk en heb zo ervaring opgedaan met allerlei lichamelijke klachten.

 

Ik wil me verder blijven ontwikkelen en heb gemerkt dat ik veel mensen met klachten kan helpen. Hierbij staat niet alleen de klacht en het lichaam centraal, maar zeker ook de persoon erachter.


Het mooie aan fysiotherapie is dat je mensen kunt helpen weer in beweging te komen en dat je ziet dat kleine oefeningen soms een groot verschil kunnen maken.


Lieke


*Ik ben Lieke Mulder, ik ben geboren in Stadskanaal en woon op dit moment in Emmen.  Per oktober 2013 ga ik Sebastiaan Borst versterken in zijn praktijk Fysiotherapie Nieuwlande.


Al heel jong wist ik dat ik fysiotherapeut wilde worden, dus toen ik mijn VWO diploma had gehaald was de keuze makkelijk… Ik ben de opleiding fysiotherapie gaan doen in Groningen aan de Hanze Hogeschool.  Tijdens de opleiding werd ik nog enthousiaster over fysiotherapie en met veel plezier heb ik mijn laatste stage gelopen in Portugal. In 2011 ben ik afgestudeerd en ben vervolgens aan het werk gegaan.  Ik heb 2 jaar samengewerkt met een chiropractor in Emmen.


In de toekomst wil ik mij graag gaan specialiseren, het lijkt mij leuk om me te richten op alle facetten rondom fysiotherapie tijdens zwangerschap.


Het leukste aan fysiotherapie vind ik: dat mensen uiteindelijk met een glimlach en tevreden de behandelruimte uitstappen.Lid van het KNGF

Tevens zijn bij ons, Lisanne al twee jaar en Johan een jaar, werkzaam bij Fysiotherapie Nieuwlande. Binnenkort meer informatie.

Ingeschreven bij Kamer van Koophandel te Meppel: K.v.K Nummer: 01145717

Fysiotherapie Nieuwlande © 2013