De praktijk

ONZE SPEERPUNTEN


  • Direct een afspraak
  • Open sfeer
  • Respectvol
  • Professioneel
  • Kwaliteit
  • Hoge klanttevredenheid

ONZE VISIE


Onze fysiotherapeuten werken vanuit een enthousiaste teamspirit, met ieder zijn eigen specifieke vaardigheden en persoonlijke aandacht waarbij wij samen met u tot de beste oplossing komen.

 

Ons streven is dat onze cliënten met plezier voldoende bewegen en er een gezonde leefstijl op nahouden. Dit betekent dat we een actieve inzet van de cliënt verwachten en de eigen verantwoordelijkheid stimuleren. Alleen bij een actieve betrokkenheid van zowel behandelaar als cliënt, kunnen we komen tot een optimaal resultaat van de behandeling.

 

Onze fysiotherapiepraktijk met directe toegankelijkheid, speelt in op de nieuwe inzichten en ontwikkelingen binnen de fysiotherapie en samenleving.

ONZE MISSIE


Onze missie is dat we toegankelijke fysiotherapeutische zorg leveren met een hoge mate van effectiviteit, waarbij wij veel waarde hechten aan de tevredenheid van de cliënt en het nastreven van een gezonde leefstijl.

Kortom snel weer in beweging!

DE PRAKTIJK


Fysiotherapie Nieuwlande - Hoogeveen is een jonge praktijk met enthousiaste medewerkers, bij wie u en uw klacht(en) centraal staan.


Wij zijn gevestigd in zowel Nieuwlande, onze hoofdvestiging, als Hoogeveen, onze nevenvestiging, waar ook Trainingsstudio Hoogeveen gevestigd is. De praktijken hebben een frisse uitstraling en zijn voorbereid op de toekomst en voldoen aan de hedendaagse eisen.


Onze praktijk is in 2011 opgericht door Sebastiaan en sindsdien een begrip in Nieuwlande en omgeving. De praktijk is gestart aan huis en in 2014 hebben wij de kans gekregen om een voormalig schoolgebouw in Nieuwlande te kopen. Deze is grondig gerenoveerd en eind 2015 zijn wij hierin getrokken. In 2018 hebben wij de vestiging in Hoogeveen geopend. Inmiddels heeft de praktijk 4 medewerkers die samen voor u klaar staan voor uw behandeling.